AA Tournament Malmö

Spelet är ännu inte släppt på den kommersiella marknaden här i Sverige, dock kommer det att finnas en möjlighet för dem som har lyckats skaffa det på andra sätt, genom t.ex. direktimport från utlandet. Dessutom ger det dig, som är väldigt nyfiken på spelet, en möjlighet att komma och uppleva vad all uppståndelse egentligen handlar om. Det är nämligen så att ArcheAge har tagit steget in i LAN-världen och nu anordnas en turnering i Malmö! Det kommer att bli en häftig upplevelse, och vi här på Archeagescandinavia har fått testat på det redan innan själva turneringen har satt igång. Och det är något i hästväg, det kan vi lova.

Vi gillar det här greppet som de tar, nämligen att redan innan lansering faktiskt bjuda in till en turnering där man som besökare, eller deltagare, för första gången får testa på att spela det. Att göra det i turneringsform innebär då också att alla är lika ”dåliga”, och att man därför står helt på samma nivå som de som annars klassas som elit-spelare i MMORPG-världen. En av de bättre formerna av jämställdhet alltså, och med tanke på att detta säkerligen är lockande för många så kommer också den efterföljande lanseringen att nå riktigt fina nivåer i omsättning.

En av sponsorerna till denna turnering är Trademax, som även de uppenbarligen ser en stor vinst i att vara med från början när det gäller nästa storspel i MMORPG-världen. Ett klokt val säger vi, då vi gör precis samma bedömning. Det kommer att bli en succé. Återstår väl att se hur nötta deras tv-bänkar kommer att bli under dessa dagar. Vi gissar på att de blir rejält åtgångna.

TV-bänken från Trademax

TV-Bänkarna Trademax kommer att sponsra turneringen med

Leave a Reply