Det ultimata spelrummet

Visst är det så att vi gamers inte speciellt ofta bryr oss om hur ett rum är inrett, och det är knappast så att vi håller städning som prioritet ett. Visserligen så ska det sägas att det finns grader i helvetet, vilket betyder att varje gamer är helt sig själv, där de faktiskt föredrar att ha ordning omkring sig när det ska spelar. Att alla gamers skulle vara sluskar som inte duschar och äter dåligt är en direkt felaktig bild, så många av oss som skriver här håller personlig hygien som en viktig faktor när det ska spelas tillsammans. Det blir till slut tämligen jobbigt att sitta tillsammans i ett varmt rum där det inte luktar hallon precis, så därför ser vi till att hålla oss fräscha.

Drömrummet för spelaren

Nu har vi varit inne lite på städning och hygienen, men egentligen inte träffat ämnet som vi hade tänkt prata om här. Det är nämligen så att inredning och möblemang faktiskt spelar stor roll när det gäller spelande. Det kommer alltid vara så att platsen där datorn och skärmen står fylls med massa olika saker, allt från burkar och mat till snusdosor, spel och massa utrustning. Det behövs ytor och inredning för att avlasta detta område, och speciellt för att ska ordning så man vet var man har sina saker när det väl behövs. Vi har satt oss ner och skissat på några grejer som vi anser att ett bra spelrum ska ha.

1.Hyllor
Något som verkligen behöver täcka väggarna är hyllor. Utan dem så kommer det att bli stökigt direkt. Hyllor i ett spelrum fungerar mest som förvaring för spel, böcker och elektronik, och det som är så bra är att varje område kan ha sin egen hylla. Då blir det lätt att hitta det man letar efter. Vi brukar inte bry oss så mycket om hur hyllor ser ut, så länge de är stadiga och fyller sin funktion. Vill ni veta mer om var vi köper våra så kan ni läsa mer om hyllor här.

bicycle-1209845_640

2. Fåtöljer och soffor
Även om majoriteten av tiden spenderas framför datorn så behöver vi ha våra stunder av avkoppling och fysiskt umgänge. Det tycker vi att man gör bäst i soffor och fåtöljer, där man kan sitta bekvämt och samtidigt hämta energi för en ny spelomgång. Sedan är det ett utmärkt ställe att också lägga upp strategier om det behövs.

Är ni sugna på att uppdatera era spelrum så kan vi varmt rekommendera att ni lägger till ovan nämnda inredning. På www.chilli.se finns det mängder av olika schyssta grejer som dessutom inte kostar alldeles för mycket.

Leave a Reply