Om ArcheAge Scandinavia

Det här är sidan som kommer att dediceras till det kommande storspelet i världen, ArcheAge. Vi är ett gäng grabbar som tagit på oss uppgiften att hämta in all information om spelet som finns och skriva om den, helt enkelt för att vi är övertygade om att spelet kommer bli det största som någonsin funnits inom MMORPG-genren. Därför känner vi att vi här kommer kunna göra nytta för människor att kunna vara som mest förberedda på vad som komma skall. Det är inte konstigt att spelet har haft mycket rykten kring sig, av allt att döma är det precis så bra som det sägs i spelvärlden, och därmed för man utstå en del ryktesspridning.

Det vi kommer att göra här är alltså att vara en uppsamlingsplats för alla de nyheter och rykten som hela tiden kommer kring spelet, och samtidigt försöka reda ut om de stämmer eller inte, för vi vill absolut inte fara med osanning, utan snarare se på nyheterna ur ett kritiskt perspektiv, så att vi inte skapar en falsk bild och bygger upp osanna förhoppningar om vad spelet kan tänkas leverera. Det är inte så att vi tror att vi kommer att bli besvikna när vi väl får det i våra händer, det är snarare så att ett spel av den digniteten som ArcheAge tillskrivs förtjänar att tas seriöst och redas ut. Det finns tillräcklig med rykten och osanningar redan idag, så vi hoppas att vi kan göra något åt det.

Vi är som sagt ett gäng grabbar som större delen av våra liv ägnat stor del av vår tid till MMORPG-spel. Vi är frälsta i genren, och efter att ha varit stora fans av World of Warcraft, Star Wars och League of Legends så känner vi oss som hemma i att faktiskt skriva om det nästa stora spelet. Eftersom timmarna har varit väldigt många framför dessa spel så kan vi med säkerhet göra en kritisk bedömning av ArcheAges funktionaliteter och utseende, eftersom vi har väldigt mycket att jämföra med. Det är en värld man praktiskt taget sugs in i och har ett MMORPG-spel bra spelbarhet som kommer det med all säkerhet bli en klassiker. Vi har minst sagt stora förhoppningar på ArcheAge!